Er du medarbejder i en svømmehal, hvor der dagligt færdes mange mennesker eller arbejder du i en kantine, hvor der serveres mad til mange hårdtarbejdende medarbejdere? Så er der helt sikkert en masse kvalitetsstandarder vedrørende hygiejnen, som du skal efterleve. Det er her essentielt, at du bruger redskaber, som er designet til industribrug og som efterlever de standarder for hygiejne, som er påskrevet. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan arbejdsgangen kan blive nemmere og korrekt.
Vådstøvsuger tager det hele
Er du som sagt i et arbejdsmiljø, hvor der færdes mange mennesker, og hvor der skal støvsuges ofte, både hvor der spildes med væske eller vand og hvor der er generelt støv, skidt og madrester på gulvet, så er en vådstøvsuger ideel at bruge til rengøringsformålet. Den kan støvsuge både tørre ting og våde ting og hermed får du suget alt det op, som ellers ligger og generer. Det kan være i en svømmehal, hvor der er mange vådområder, for eksempel i bruseområdet, hvor der ofte skal gøres rent og tørres gulv, fordi man ikke må glide og alle former for bakterier fra fødderne skal rengøres. Her kan denne effektive vådstøvsuger tage alt det vand, som ligger på gulvet. Når støvsugeren skal tømmes, benytter man bare dens smarte tiptømningsfunktion, hvor både skidt og vand tømmes ud.
Læs på reglerne
Arbejder du i en kantine, hvor der er mad og høj hygiejne, kan der være mange regler omkring maden, tilberedningen, serveringen og opbevaringen. Her kan et køle-fryseskab være essentielt, fordi det kan holde madvarerne friske, og de fordærver ikke let her. Ydermere er det vigtigt at læse sidste frist på maden, så man ikke har noget, der ligger og bliver for gammelt. Læs også alle de nyeste hygiejneregler løbende, så du er opdateret omkring de regler, der gælder for netop din arbejdsplads. Det kan være, at der lige pludselig kommer nye regler for, hvordan visse former for madvarer skal opbevares og i hvor lang tid, de må ligge, før de skal smides ud. Det kan også være, at en vådstøvsuger skal bruges i kantineområdet, hvor medarbejderne spilder kaffe, vand, juice, sodavand og andet væske, som klistrer til gulvet og gør det fedtet og fyldt med bakterier.
Få en ekspert ud
Hvis man er i tvivl om, hvordan hygiejnen skal være i svømmehallen, kantinen eller på fabrikken, så tilkald en ekspert udi fødevarer, svømmehaller osv. Så er I på den sikre side med hygiejnen.