Overvej at investere feriepengene i kryptovaluta

Går ferien igen i år ikke længere end til ud på terrassen fordi den verdensomspændende pandemi eller noget andet har sat en stopper for rejsen til varmere himmelstrøg?

Så skal du måske overveje at bruge dine feriepenge på noget andet, men hvad?
Et godt bud kunne være investering i kryptovaluta, for hvem ved om det måske kan betale din næste ferie når den tid kommer.

Der findes mange forskellige kryptovalutaer

Har du ikke ret meget viden om kryptovaluta, er det første du tænker på nok Bitcoin. Men der findes faktisk over 1500 forskellige kryptovalutaer, heriblandt Etherum, Dogecoin, Iota, den populære Tron og mange flere. Du kan læse lidt om Tron og de andre forskellige kryptovalutaer ved at klikke her.

 

Det er dog ikke alle kryptovalutaer der endnu er tilgængelige for køb og salg, nogle er under udvikling og nye projekter opstår også løbende.

Invester i kryptovaluta gennem en handelsplatform

Ligesom med aktier kræver det en handelsplatform for at du kan handle med kryptovaluta, og her er der faktisk et ret stort udvalg.

Det er ikke alle kryptovalutaer du kan handle alle steder. Nogle handelsplatforme har f.eks. kun Bitcoin. En af de mere populære handelsplatforme er Binance hvor du hurtigt og simpelt kan handle med et bredt udvalg af kryptovaluta. Pt er der over 300 mulige valutaer tilgængelig.

Husk den rigtige wallet

Hvis du vil have kryptovaluta tilgængelig som du også kan bruge som betalingsmiddel, så er det også vigtigt at du har den rigtige wallet hertil. En wallet er en form for konto – ligesom en bankkonto, der har en bestem adresse, hvor du kan modtage og sende kryptovaluta.

Nogle wallets kan bruges til flere slags kryptovaluta, mens andre igen kun passer til en.

Overvej flere slags

Det kan være en god ide at investere i flere slags kryptovaluta, på den måde spreder du din risiko ud, og selv om du skulle miste penge på en slags krypto, så vinder du måske stort på en anden. Det er ikke unormalt at have en bred portefølje når man investerer i kryptovaluta, men det handler også om din risikovillighed.

Vil du undvære ferien

Ingen tvivl om at det ville være vildt fedt, hvis du på kort tid kan tjene penge nok til at komme afsted på dit livs drømmerejse, ved blot at investere i kryptovaluta.

Og det er helt bestemt en mulighed, men som med alle andre investeringer skal du også gøre dig klart at der er en risiko for at du taber dine penge. Derfor skal du huske at spørge dig selv om du er villig til at gå på kompromis, og evt. igen næste år at undvære ferien hvis ikke dine investeringer går som håbet.