Spil Axie Infinity

Hvis du går og overvejer om du skal købe et nyt spil, så kunne Axie Infinity være en god mulighed. Ikke nok med, at det er sjovt, så kan man også tjene penge på at spille spillet. Det er et meget populært spil, og det vokser blot hurtigere og hurtigere. Det er meget populært i Philippinerne, hvor man nu skal betale skat af sin indkomst fra spillet. Nogle personer har brugt spillet som deres primære indkomst, hvilket fortæller noget om de muligheder der er i spillet.

Sådan spiller man spillet

Spillet handler om, at man køber digitaliserede NFT´er. Det er nogle små monstre, som man kalder axies i spillet. Man skal så bruge disse monstre til at kæmpe mod andre og vinde over sine modstandere inde i spillet. Det handler altså om at have det bedste monster og så kunne slå alle de andre for at vinde mest muligt.

Tag spillet med på din rejse I udlandet

Hvis du er typen der elsker at rejse, så er dette spil noget for dig. For det er noget, som man kan tage med sig overalt. Man skal bare have en internetforbindelse for at spille det. Det er derfor noget, som man kan tage med sig rundt, hvis man er typen der rejser meget med arbejde eller også hvis man bare virkelig godt kan lide at rejse rundt og opleve en helt masse forskellige ting. Der er helt vildt mange forskellige kulturer og ting, som man kan opleve rundt omkring i verden. Det handler om bare at springe ud i det og så mærke efter og leve livet fuldt ud. Det er noget, som man aldrig vil komme til at fortryde i hele sit liv.

Hvordan tjener man penge på spillet?

Det er som sagt muligt at tjene penge på dette spil. Spillet følger princippet som er pay-to-play-to-earn. Det betyder, at man skal betale for at kunne spille spillet. Inde i spillet kan man så spille og tjene penge. Man får sine penge ved at vinde over andre og de bliver udbetalt i crypto belønninger. Det er ofte en coin, som fungerer i samme princip som Ethereum, hvilket kan betyde at man kan tjene rigtig mange penge på at spille dette spil.

Hvad er en NFT?

En NFT er egentligt en måde at sige, at man ejer et digitalt dokument. Det kan være mange forskellige ting, såsom et billede eller noget andet. Det er noget man køber, hvor man køber retten til at eje den kode, som ligger bag billedet. Det betyder at man er den eneste, som ejer lige præcis det billeder. Man vil ofte tænke at man bare kan kopiere billedet, hvilket gør det nyttesløst, men det kan sammenlignes lidt med malerier. Her vil originalen af et billede også være meget dyre og ”bedre” at eje end en kopivare ville være. Det er lidt samme princip med en NFT. Læs mere om Axie Infinity lige her: aktieskole.com