Ungdomshotel Yavor Palace Sunny Beach

Centralt beliggende All-Inclusive hotel i Bulgarien

Leder du efter den ultimative sommerferie i Sunny Beach, Bulgarien, er Ungdomshotel Yavor Palace det helt ideelle valg. Dette super lækre 4-stjernede hotel ligger ikke blot centralt, men nærmest direkte på Flowerstreet, som er hjertet i Sunny Beachs pulserende natteliv. Her er stranden, barerne og natklubberne kun få skridt væk, og hotellet er designet til at imødekomme behovene hos de mange festglade unge, som vælger at bo her. Som en kæmpe bonus, når man er på ungdomsferie så er dit ophold på Hotel Yavor Palace med All-Inclusive inkluderet, som sikrer en bekymringsfri ferieoplevelse.

Central beliggenhed i forhold til fest og Natteliv

Beliggenheden af Ungdomshotel Yavor Palace er intet mindre end fantastisk. Hotellet ligger direkte på Flowerstreet, det pulserende hjerte af Sunny Beach. Her finder du ikoniske steder som Den Glade Viking som er den mest populære natklub samt mange flere. At bo på Yavor Palace er at være omgivet af den livlige energi og den ubeskrivelige atmosfære, der definerer Sunny Beachs ungdomskultur.

Luksuriøse Værelser med Alle Faciliteter

Værelserne på Yavor Palace lever op til deres 4 stjernede standard og tilbyder ren luksus. Værelserne er store og velindrettede, og har alle balkon. Tillige er alle værelser udstyret med køleskab og moderne rummelige badeværelser. På hvert værelse er der plads mellem 2 til 3 personer per værelse.

All-Inclusive poolbar hygge

Poolområdet på Yavor Palace er en fest i sig selv. Den store pool på hotellet skaber de perfekte rammer for afslapning, fest og sjov. De mange gratis liggestole, som står til fri afbenyttelse rundt om poolen inviterer gæsterne til at solbade og nyde atmosfæren ved poolområdet. Stemningsfuld lounge musik sætter tonen, mens unge mennesker i hundredevis kaster sig ud i poolen for at køle af under solens stråler. I poolområdet, så er det dog poolbaren som er det midtpunktet, idet der lystigt langes kulørte cocktails og kolde øl over disken. Den inkluderede All-Inclusive-pakke sikrer, at de kolde drinks flyder frit, og gæsterne kan tanke op til sig selv med lækre forfriskninger uden at bekymre sig om regningen.

All-Inclusive Sunny Beach

Ungdomshotel Yavor Palace tilbyder en problemfri ferieoplevelse med deres All-Inclusive-pakke. Med All-Inclusive betyder det, at fra det øjeblik du checker ind, så behøver du kun fokusere på at nyde din ferie. All-Inclusive-planen inkluderer nemlig:

  • Morgenmad: Serveres fra 07.30 til 10.00
  • Frokost: Serveres fra 12.30 til 14.30
  • Snacks: Serveres fra 16.00 til 17.00
  • Aftensmad: Serveres fra 18.30 til 20.00
  • Fri Bar: Åben fra 10.00 til 21.00 og inkluderer vin, vand, øl samt lokal spiritus som rom, gin, vodka, whisky, m.v.

Ungdomshotel Yavor Palace er din garanti for en fantastisk sommerferie i Sunny Beach, hvor festen og komforten går hånd i hånd. Oplev det bedste fra Sunny Beach i Bulgarien på Ungdomshotel Yavor Palace som din base.